Fijn dat je mijn website bezoekt, voel je welkom. Mijn naam is Nicole Sinkiewicz, moeder van 3 kinderen Kevin* (geboren 1998- overleden in 2013), Vincent en Thomas (2-ling geboren in 2000).

Na jarenlang gewerkt te hebben in de horeca, zowel nationaal als internationaal, heb ik mijn uiteindelijk levensdoel gevonden als therapeut in de natuurgeneeskunde.                                            Als kind had ik de droomwens om arts te worden, maar helaas waren er andere wegen te bewandelen. Toen mijn oudste zoon Kevin eind 2000 plots ernstig  ziek werd, heb ik mezelf de vraag gesteld  “wat kan ik van deze situatie leren”  en werd ik geleid naar het volgen van deze 4-jarige Hbo-opleiding. Tijdens deze opleiding vielen er ineens voor mij alle puzzelstukjes in elkaar, mijn voorliefde voor kruiden, voeding en koken en aan de andere kant mijn commerciële vaardigheden.

Gedurende de opleiding tot natuurgeneeskundige heb ik veel over mezelf geleerd, wie ik eigenlijk ben, wat ik wil vanuit mijn gevoel, mijn kern en waarom ik bepaalde keuzes in het leven heb gemaakt. Af en toe is deze zoektocht naar mezelf behoorlijk confronterend geweest. Echter ik merkte dat ik steeds beter in balans raakte, waardoor ik sterker werd en een dieper inzicht kreeg in mijn leven.

Het is gebleken dat ik mijn opgedane kennis heb mogen inzetten tijdens het ziekteproces van Kevin.  Dit gaf mij als moeder kracht om niet hulpeloos aan de zijlijn van zijn ziekbed te staan. Alleen door mijn intuïtie en moederhart  te volgen kon ik mezelf dienstbaar op stellen, om het meest optimale welzijn  voor hem te bereiken.

Tijdens het volgen van mijn levenspad heb ik tools gevonden om het ook aan de buitenwereld te tonen; mijn talenten verder te ontwikkelen en deze op de juiste manier in te zetten in mijn praktijk. Dit teneinde mensen te helpen op hun weg naar een goede gezondheid en herstel van hun innerlijke balans.

In mijn leven ben ik met de nodige uitdagingen geconfronteerd, maar steeds weer heb ik mijn positieve kijk op het leven behouden en heb deze kunnen zien als Levenslessen, om verder geestelijk te mogen groeien.

Het valt soms niet mee om positief te blijven, maar zoals Hans Stolp het zo mooi verwoordt: ”Wanneer je door het diepste donker gaat, begint er aan het einde van de tunnel weer wat licht te dagen en ben jij uiteindelijk op die lange tocht door het donker tot een ander mens geworden”. Ik ben blij en dankbaar dat ik de juiste mensen op mijn levenspad ben tegengekomen, die mij geholpen hebben liefdevol te blijven en mij aangespoord hebben vertrouwen te hebben in mijn innerlijke kracht.

Namasté

Heeft u vragen of wilt u meer weten neem contact met me op

Innerbalancenicole | 06-54701801 |innerbalance.nicole@gmail.com

Warme groet,

Nicole

fbinnerbalance

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.